söndag

En pickup bör vi väl ha

Dags för fordonsköp till torpet. Blocket blev genomsökt på jakt efter lämplig objekt och under ett par månader innan sommarn pendlade det mellan glädje o besvikelse framför databurken. Så fort jag fann ett, försvann det innan jag ens hann säga löneutbetalningsdag.
En dag dök den ändå upp på skärmen och jag visste inte av lycka, visade bilen för Virre och hennes reaktion var; Jaha, den var ju... fin. Hon har sån härlig sätt o visa känslor... iaf över bilfynd. Ringde ägarn och avtalade ett möte den kommande helgen. 
Fick åka ända upp till Västerås för o hämta den, en Taro som skulle bli gårdsbil. Prick likadan som Hilux fast med VW-märkning. Den är en -95 som i det här skicket är väldigt åtrovärd, så snabba beslut var ett måste. 
Syftet med åbäket är all körning med bröte av alla slag på gårn, görs med denne bil. Inge gödselspridning dock, snacka dynga kan vi göra vid åkerkanten. 
 
 
 
På önskelistan finns även en liten traktor, 350 Volvo för tyngre arbete såsom lyft o plogning på gårdsplan. Ännu har vi inte fått tillträde till huset, lantmäteriet i Oskarshamn ska göra sitt först.
Vi sitter snällt o väntar... och planerar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar